När du kommer till västra Sverige finns det mycket att se och göra. I denna del ligger Skara och det stora Sommarland som har byggts upp av den kända profilen Bert Karlsson, som säkert ingen har undgått att höra talas om. Här har du också redan hört att du hittar bra travsport och fina tävlingar inom detta på Axevalla travbana. Hur som helst är det inte det enda som du finner, och om du besöker denna plats i Sverige under några dagar kommer du säkert att bli hungrig under tiden. I det fallet hittar du Kråks Värdshus. Detta är en mycket känd plats där du kan få utsökt mat. Har du inte besökt Kråks Värdshus när du är på besök i denna del av Sverige kommer du att ha missat något riktigt fint.

När det handlar om Kråks Värdshus har denna gård och byggnad som detta etablissemang ligger inhyst i äkråks värdshusven en lång och diger historia. Det hela är en stor herrgård med anor långt tillbaka i tiden. Kråks Herrgård är från sent 1700-tal, och här finner du förutom Kråks Värdshus massor av saker att se och höra om. Bland annat kan du som gillar historia se hur en manskapsbyggnad var inredd på 1800-talet. Med ett besök på Kråks Värdshus och en rundvandring i herrgården kan du få en riktigt bra och trevlig dag.

På Kråks Värdshus får du riktigt bra mat

Om du sedan är hungrig och i grund och botten går hit för att få en god portion mat kommer du inte alls att ha några problem med att välja från Kråks Värdshus och den stora meny som står till buds. Här kommer du att erbjudas lokala läckerheter såväl som traditionell gourmetmat. Så enkelt kan det vara att få en bra och intressant dag med mat och mycket historia när du är på besök i Skara med omnejd.